Csivava Majális 2012

2012.-ben is kint járt munkatársunk a Csivava Majálison, egy kis ízelítő a rendezvényről!

Idén 3. alkalommal került megrendezésre a Csivava Majális!

Minden várakozást felülmúlt Magyarország eddigi két Csivava Majálisa, mindkét eseményen ugyanis több száz gazdi és persze kutya vett részt. A 2012-es majális kicsit más lesz mint az előző években. Hatalmas helyszínen, kicsit más hangulatban.

Idén az Óbudai Kutyakiképző iskolában lesz megtartva a találkozó, amire azért volt szükség, mert egy nagy, összefüggő zöld területen szeretnénk megrendezni a Majálist. Tanulva az előző két évből, hogy mindig kicsinek bizonyul a helyszín. A kutyaiskola tavaly már bizonyított, hisz itt rendeztem meg a Yorki Fesztivált.

Most is igazi fesztivál hangulat lesz, erről a nagyszínpad, a Dj, a bográcsozás, sütögetés stb…fog gondoskodni. Idén a programok is bővülni fognak, a már megszokott ügyességi és szépség versenyeken kívül, Az Elveszett Állatok, Mátra állatvédő csoport jóvoltából, gyerekprogramok, és arcfestés is lesz. Kalas Éva tenyésztő a csivavák mindennapjairól, nevelésükről, tartásukról tart előadást. A Csivava Akadémia végzősei vizsgáját is figyelemmel kísérhetik majd, valamit az Akadémisták két bemutató showval is fellépnek a nap folyamán. Lesz természetesen zsibvásár, minden amire szüksége lehet az aprócska ebeknek, valamint itt először mutatkozik be, Kis Hegedüs Réka Joey nevezetű ruha kollekciója.