ADATVÉDELMI NYILATKOZAT:

 

A  kijelenti, hogy a Regisztráció feltüntetett személyes adatokat kizárólag abból a célból kezeli, amihez az igénylő hozzájárult. A . ehhez a tevékenységhez adatfeldolgozót vehet igénybe, amelynek tevékenységéért, mint sajátjáért felel. Egyebekben a jogosult személyes adatait harmadik fél részére nem adja át. A személyes adatokat a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli.

 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK A  HÍRLEVÉL SZOLGÁLTATÁSÁHOZ

 

A Hírlevélküldő a  ingyenes szolgáltatása. A szolgáltatásra történő regisztrációval Ön az itt leírt feltételeket elfogadja.

Felhasználó: az a természetes vagy jogi személy, aki adatainak megadásával jogosulttá vált a hírlevélküldő rendszer használatára. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a hírlevélre történő feliratkozás nem jelent biztosítékot arra, hogy minden, számára fontos információt hírlevél formájában megkap, valamint elfogadja, hogy általános témájú, rendkívüli hírlevelet is kaphat. Friss információkért kérjük, időről-időre látogassa meg honlapunkat a www.videoplus.hu címen!

A hírlevelek kiküldésének gyakorisága: eseti.

A hírlevélre való feliratkozás három lépésből áll:

  1. Az Adatkezelési hozzájárulás, az Adatvédelmi nyilatkozat és a Felhasználási feltételek elfogadása
  2. Érvényes e-mail cím és jelszó megadása
  3. A hírlevél beállítása.
  4. A regisztráció során a rendszer által bekért, a valóságnak megfelelő adatok megadása.

A  hírlevél szolgáltatásáról bármikor lehetőség van leiratkozni az alábbiak szerint:

 

  1. Minden, a  által küldött hírlevél végén található Amennyiben a továbbiakban mégsem szeretne hírlevelet kapni, kattintson ide: hírlevél lemondása szövegre kattintva vagy
  2. A regisztráció során megadott e-mail címével és jelszavával belépve a rendszerbe, majd a lap alján található Hírlevél lemondás gombra kattintva

A fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előre meg nem határozott rendszerességgel aktualizálja, felülvizsgálja, kiegészítse és egyéb módon módosítsa a jelen felhasználási feltételeket, és új vagy kiegészítő szabályokat, irányelveket vagy feltételeket szabjon meg a szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan. A frissítések, felülvizsgálatok, kiegészítések, módosítások, valamint a kiegészítő szabályok, irányelvek és feltételek azonnal hatályba lépnek, és a felhasználási feltételek szerves részét képezik.

Felhasználó kötelezettsége, hogy időről időre áttekintse a felhasználási feltételek esetleges módosításait. Amennyiben a változtatások megjelenését követően továbbra is igénybe veszi a szolgáltatást, az azt jelenti, hogy elfogadja a módosításokat és egyetért azokkal.